Το καλύτερο μασάζ στην Αθήνα

Μασάζ Σώματος

30 λεπτά

/ 35€

45 λεπτά

/ 40€

60 λεπτά

/ 50€
Τι σας προσφέρει

Έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από την ένταση και το στρες της καθημερινότητας σου? Θέλεις από το πρώτο κιόλας άγγιγμα να ταξιδέψεις σ έναν γαλαξία απόλαυσης, χαλάρωσης και ευεξίας?  Έλα και νοιώσε στο σώμα σου τη γαλήνη, την ηρεμία και την αναζωογόννηση που τόσο έχεις ανάγκη. Το Galaxy Massage είναι δω μόνο για σένα….. και σε περιμένει να τα νοιώσεις!!! Σε περιμένουμε!!!

45 λεπτά

/ 60€

60 λεπτά

/ 80€
Τι σας προσφέρει

Το αθλητικό μασάζ  εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους ιστούς ( μυϊκό, συνδετικό ) του σώματος με στόχο την χαλάρωση, την λύση μυϊκών κόμπων , αύξηση της ευλυγισίας και της ελαστικότητας τους.

 Τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και έτσι εργάζονται πιο αποτελεσματικά για την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τη ροή του αίματος, παρέχοντας φρέσκο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στον ιστό, ενώ ταυτόχρονα γίνεται απομάκρυνση των τοξινών. 

Η χαλαρή κατάσταση στην οποία επέρχεται ο οργανισμός κατά την διάρκεια του μασάζ, μειώνει τον καρδιακό παλμό, ηρεμώντας σώμα και πνεύμα.

Ιδανική υπηρεσία μασάζ για τη πλήρη αναζωογόνηση του σώματος.

30 λεπτά

/ 30€

45 λεπτά

/ 50€
Τι σας προσφέρει

Είναι μια τεχνική μάλαξης που προσεγγίζει τα βαθύτερα στρώματα του μυϊκού ιστού και εφαρμόζει πίεση σε συγκεκριμένες ομάδες ενεργώντας στο συνδετικό ιστό, στην περιτόναια και στις μυϊκές ομάδες.

Το μασάζ των ιστών είναι ιδανικό σε περιπτώσεις χρόνιας έντασης των μυών σε δύσκολα σημεία όπως η πλάτη, η μέση, ο αυχένας. Είναι αυτά τα σημεία που νιώθουμε να πιάνονται καθημερινά για πολλούς λόγους, όπως το άγχος, η κακή στάση του σώματος πάνω στην καρέκλα του γραφείου μας, η κακή στάση κατά τη διάρκεια του ύπνου, η έντονη αθλητική δραστηριότητα.

Η πίεση σε αυτά τα σημεία κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορεί να προκαλέσει αρχικά πόνο ωστόσο στη συνέχεια απελευθερώνει τις εντάσεις. Βελτιώνει την καλύτερη στάση και κίνηση του σώματος, απομακρύνει φλεγμονές

45 λεπτά

/ 40€
Τι σας προσφέρει

Θέλεις ένα μασάζ που να σου προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση σε μυαλό και σώμα? Έχουμε τη λύση!

Η θεραπευτική του σύνθεση ανακουφίζει το σώμα από την ένταση και τους πόνους στους μύες και στις αρθρώσεις και δημιουργεί ένα φυσικό αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης.

Το λάδι για μασάζ με CBD είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσεις, μετά από μία κουραστική μέρα, να αποβάλλεις το άγχος, το στρες και την ένταση, που προκαλεί η καθημερινότητα και να τονώσεις τον οργανισμό σου, αλλά και τη διάθεσή σου με φυσικό τρόπο, ώστε να έχεις εσωτερική ισορροπία και θετική ενέργεια όλη μέρα!

Αρκεί να το δοκιμάσεις και Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα του!

45 λεπτά

/ 40€
Τι σας προσφέρει

Πρόκειται για μια τεχνική μαλαξης που συμβάλλει ολιστικα τον άνθρωπο δηλαδή σώμα, πνεύμα, ψυχή. Μέθοδος διαφόρων συνδυαστικών μαλαξεων τεχνικών:

Ενδείξεις: Χαλάρωση καταπονεμένων μυών, ανακούφιση ψυχοσωματικών προβλημάτων, βελτίωση ψυχικής υγείας, στρες, άγχος, έντασης, πονοκεφάλων, ηρεμεί πνεύμα. σώμα. ψυχή!!

45 λεπτά

/ 40€
Τι σας προσφέρει

Το Lomi-Lomi είναι ένα παραδοσιακό μασάζ που χρησιμοποιεί συνδυασμό τεχνικών μασάζ, ελαίων καρυδιών, και μερικά στοιχεία αναπνοής χορού για να καταπραΰνει το σώμα.

Ιδανική μέθοδος αποσυμφόρησης από συναισθηματικές και ψυχολογικές πιέσεις και εντάσεις. Νιώστε τις ευεργετικές ενέργειες του σύμπαντος να πλημμυρίζουν το σώμα σας και να σας βυθίζουν σε μία απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης, αίσθηση αρμονίας, ειρήνης και διαύγειας.

30 λεπτά

/ 30€
Τι σας προσφέρει

Η Ρεφλεξολογία είναι η πρακτική που επηρεάζει με την απαιτούμενη άσκηση πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια και στα χέρια.

Βελτιώνει τη ροή της κυκλοφορίας του αίματος, στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, στην εξισορρόπηση του ενδοκρινικού συστήματος αλλά και στην αποτοξίνωση του οργανισμού με αποτέλεσμα να ανακουφίζει από το πόνο και από άλλες δυσλειτουργίες του οργανισμού με ακίνδυνο τρόπο και χωρίς παρενέργειες.

30 λεπτά

/ 30€

45 λεπτά

/ 40€
Τι σας προσφέρει

Η αρωματοθεραπεία διεγείρει τα νεύρα στη μύτη, τη μνήμη, το συναίσθημα και συμβάλλει στον έλεγχο των ορμονών.

Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια για την προώθηση της θεραπείας και στα τρία επίπεδα, σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό. Μειώνει το στρες και το άγχος και ανακουφίζει από πονοκεφάλους και ημικρανίες και βελτιώνει την σωματική και ψυχική υγεία.

30 λεπτά

/ 30€
Τι σας προσφέρει

Συνεδρία με βεντούζες αντλίας, σιλικόνης, και φωτιάς. Οφέλη και ενδείξεις στο ανοσοποιητικό, αναπνευστικό, νευρικό, κυκλοφορικό, μυοσκελετικό, ενδοκρινικό, πεπτικό αλλά και στο ουροποιητικό.

Βοηθάει στην ηρεμία και εξισορρόπηση του οργανισμού, στο άγχος, στο στρες, σε θέματα βρογχίτιδας, άσθματος, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και τονώνει τον οργανισμό.

35 λεπτά

/ 30€
Τι σας προσφέρει

Πρόκειται για λεμφικό μασάζ που γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικό χάρη στη μέθοδο της πρεσσοθεραπείας. Αντί για τεχνική μάλαξη με τα χέρια, πραγματοποιείται μέσω ενός μηχανήματος που παράγει κυψελίδες αέρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη λεμφική αποσυμφόρηση, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

30 λεπτά

/ 30€

45 λεπτά

/ 40€

60 λεπτά

/ 50€
Τι σας προσφέρει

Συνδυασμός Δυτικών και Κινέζικων τεχνικών μάλαξης με σκοπό την απελευθέρωση μυικών κόμπων-σπασμών, χαλάρωση μυών (ιδίως όταν έχει προέλθει τραυματισμός), βοηθά στην ανάρρωση των μυών, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης του.

Επιπροσθέτως ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να ενισχύει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου οργανισμού και να προσφέρει χαλάρωση, ανακούφιση από μυϊκούς πόνους.

Ιδανική υπηρεσία για την αντιμετώπιση της φυσικής εξάντλησης…

60 λεπτά

/ 60€
Τι σας προσφέρει

Έχεις ανάγκη για μία απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης σε όλο το σώμα και εξισορρόπησης του μυαλού;

Θέλεις περισσότερο κουράγιο και ενέργεια να ανταπεξέλθεις πιο αποτελεσματικά στις καθημερινές σου εργασίες και υποχρεώσεις;

Το συγκεκριμένο είδος μασάζ θα σου δώσει όλα αυτά που χρειάζεσαι! Μια δοκιμή θα σε πείσει!

30 λεπτά

/ 30€
Τι σας προσφέρει

Το Thai Foot Massage είναι ένα μέρος της Ταϊλανδέζικης θεραπευτικής που εφαρμόζεται στα κάτω άκρα και ιδιαίτερα στις πατούσες.

Περιλαμβάνει χειρομάλαξη, διατάσεις, και πιέσεις με ειδικό ξύλινο εργαλείο ή τα δάχτυλα.

Χαρίζει ευεξία και γαλήνη σε όλο το σύστημα, ξεκουράζει βαθιά από ορθοστασίες και κακό φλεβικό σύστημα, αποσυμπιέζει θεαματικά από αγχώδεις καταστάσεις και στρες, ξεκουράζει την σπονδυλική στήλη και χαλαρώνει τα νεύρα και τους μύες δίνοντας ευλυγισία και καλή στήριξη σε όλο το σώμα και όχι μόνο…

30 λεπτά

/ 40€
Τι σας προσφέρει
Το Ashiatsu massage ή αλλιώς Barefoot massage είναι μια νέα τεχνική. Η τεχνική Barefoot γίνεται στο πάτωμα, επάνω στο σώμα, με γυμνά πέλματα. Η τεχνική αυτή παρέχει πολλαπλά οφέλη στη συνολική υγεία και ευεξία του ανθρώπου. Με τη μάλαξη με τα πόδια επιτυγχάνονται παράλληλα η απολέπιση και η βελτίωση της τοπικής κυκλοφορίας . Ένας σπουδαίος σύμμαχος στη βελτίωση της εικόνας του σώματός μας.

60 λεπτά

/ 80€*
*Η τιμή αφορά χαλαρωτικό μασάζ για περισσότερα είδη καλέστε μας για προσφορά
Τι σας προσφέρει

Έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε και να αδειάσει το μυαλό σας από το βαρύ φορτίο της καθημερινότητας σας?

Έχουμε τη λύση!

Πάρτε το ταίρι σας και ελάτε στον prive χώρο του κέντρου μας. Οι έμπειρες/ιοι θεραπεύτριες/τές μας θα σας ταξιδέψουν σ έναν μαγικό κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας!

60 λεπτά

/ 80€
Τι σας προσφέρει
Το απόλυτο μασάζ που συνδυάζει ενέργεια και χαλάρωση αφού οι συντονισμένες ρυθμικές κινήσεις μάλαξης, έρχονται επάνω στο σώμα σου και οι δύο θεραπέυτριες γίνονται ένα. Για ένα βελτιστοποιημένο αποτέλεσμα αφέσου στα χέρια της Αριστούλας και της ομάδας της και σίγουρα τα άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα σε καταπλήξουν! Σε περιμένουμε!!!

30 λεπτά

/ 25€
Τι σας προσφέρει

Το μασάζ πλάτης είναι το καλύτερο για άτομα που θέλουν ένα γρήγορο μασάζ, χωρίς λάδια και πάνω από τα ρούχα εστιάζοντας σε λαιμό, αυχένα, ώμους, χέρια και πλάτη.

Ενδείκνυται για την ανακούφιση μυϊκών πόνων, βελτίωση άγχους, στρες έντασης και καλύτερο εύρος κίνησης καθώς και στη βελτίωση ποιοτικού ύπνου.

30 λεπτά

/ 30€
Τι σας προσφέρει

Το μασάζ προσώπου είναι μια τεχνική που περιλαμβάνει διέγερση σημείων πίεσης στο πρόσωπο, το λαιμό και τους ώμους. Βοηθάει στην προώθηση του υγιούς δέρματος, ενώ χαλαρώνει τους μύες του προσώπου.

Η χαλαρωτική και αναζωογονητική του δράση, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Τα άμεσα αποτελέσματα στην όψη του δέρματός, στην αντιγηρανση, ενυδάτωση, ανανέωση, βελτίωση από πονοκεφάλους, ημικρανίες, ιλίγγους και βελτίωση ποιότητα ύπνου θα σας καταπλήξουν.

Συνδυαστικά το μασάζ με την χρήση λοσιόν, έλαια ή τζελ καθαρισμού δίνει ακόμα πιο άμεσα καλύτερα αποτελέσματα.

30 λεπτά

/ 30€
Τι σας προσφέρει

Το συγκεκριμένο μασάζ περιλαμβάνει ειδικές χαλαρωτικές πιέσεις, και κινήσεις σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού, των ώμων και της πλάτης με σκοπό την εξισορρόπηση της σωματικής ενέργειας, την ψυχοσωματική χαλάρωση και την ανακούφιση από το άγχος και τους πόνους.

Σε περιμένουμε για να το απολαύσεις!

15 λεπτά

/ 20€
Τι σας προσφέρει

Ελάτε να ανακουφίσουμε και να ξεκουράσουμε τα καταπονεμένα και κουρασμένα χέρια σας και δάκτυλα, να επιταχύνουμε την κυκλοφορία του αίματος και νιώστε αμέσως την ελαστικότητα και χαλαρότητα που έχετε τόσο ανάγκη.

45 λεπτά

/ 45€
Τι σας προσφέρει

Θέλεις να νοιώσεις ένα Μπαλινέζικο μασάζ από Ασιατικά βελουδένια χέρια που θα σε μαγέψουν και θα σε ταξιδέψουν από το πρώτο κιόλας λεπτό;

Με την βοήθεια της αρωματοθεραπείας έρχεται να ολοκληρώσει την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία.

Σε περιμένουμε για να ζήσεις ένα ταξίδι απογείωσης σε μυαλό και σώμα. Εμείς το χουμε!!!  Εσύ ;;;

45 λεπτά

/ 40€
Τι σας προσφέρει

Η Μάλαξη κυτταρίτιδας (Cellulite massage) είναι συνδυασμός λεμφικού και θεραπευτικού μασάζ.

Mε το συνδυασμό αυτό θα καθαρίσει και θα αποτοξινωθεί η λέμφος και θα απελευθερωθεί ο οργανισμός από τη χρόνια συσσώρευση βλαβερών και τοξικών ουσιών που μπλοκάρονται στο σώμα και μετατρέπονται αναπόφευκτα σε κυτταρίτιδα.

Θα ενισχυθεί επίσης ο μεταβολισμός και οι καύσεις και θα μπορέσουμε να χάσουμε πόντους. Επιπλέον, με το λεμφικό μασάζ καταπολεμάται η κατακράτηση υγρών, αυτή η τόσο συνηθισμένη κατάσταση που απασχολεί και βασανίζει τις γυναίκες.

Η Μάλαξη κυτταρίτιδας (Cellulite massage) γίνεται σε όλο το σώμα, από τα χέρια και τα μπράτσα ως ολόκληρο το μήκος των ποδιών, την κοιλιά, τους γλουτούς, του μηρούς, με προσπάθεια να απελευθερωθούν και να ανοίξουν τα σημεία που έχει «κλειδώσει» λέμφος και επιμένουν τα πρηξίματα η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, μ αυτό τον τρόπο γίνεται λυποδιάλυση, σύσφιξη και καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, του Τοπικού Πάχους & της Χαλάρωσης.

90 λεπτά

/ 75€
Τι σας προσφέρει

Έλα και νιώσε Βασιλιάς στο υπέροχο και μαγικό μας τζακούζι, πίνοντας το κρασί ή τη σαμπάνια σου,
τρώγοντας φρούτα εποχής, ακούγοντας χαλαρή μουσική που σε ταξιδεύει σε μέρη μακρινά
και δύο ή τέσσερα χέρια να σε αγγίζουν και να σε αποφορτίζουν που τόσο πολύ έχεις ανάγκη…

Αν όλα αυτά θέλεις να τα ζήσεις το Galaxy massage είναι δω και σε περιμένει να τα απολαύσεις!!!

45 λεπτά

/ 40€
Τι σας προσφέρει

Είναι μια μέθοδος με σκοπό να διώξει όλα τα απόβλητα και τα μεταλλαγμένα κύτταρα από την κυκλοφορία του αίματος.

Στοχεύει στην βελτίωση του ανασοποιητικου συστήματος, στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας και στη μείωση της κόπωσης.  Ήπιες στοχευμενες κινήσεις στη λεμφο για απομάκρυνση επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Μασάζ αποτοξίνωσης.

Ενδείξεις: Αντιμετώπιση των οιδηματων, αποτοξίνωση του οργανισμού, χρονιές φλεγμονές, πρησμένες γάμπες, για αντιμετώπιση κυτταριτιδας, αντιμετώπιση κατακράτηση υγρών, διάφορες παθήσεις συνδετικου ιστού, βελτίωση ουλων μετά από χειρουργικές επεμβάσεις κυρίως αισθητικές, καλύτερο ανασοπιητικο!!

Λειτουργική Μάλαξη

60 λεπτά

/ 50€
Τι σας προσφέρει

Μέθοδος τεχνικής μαλαξης με σκοπό την απελευθέρωση μυϊκών κόμπων – σπασμων, χαλάρωση μυών και καλύτερο εύρος κίνησης και βελτίωση φυσικής κατάστασης σώματος Μαλαξη Χαλάρωσης – διατάσεων.

Ενδείξεις: Βελτίωση χρόνιων πόνων και μειωμένης κινητικότητας, αντιμετώπιση παλαιότερων ή χρόνιων τραυματισμών, πόνοι οστεοαρθριτιδας, μυϊκών σπασμων, για προβλήματα κακής στάσης σώματος, καλύτερο ευρό φυσιολογικής κίνησης, συντήρηση και αποκατασταση μυοσκελετικων προβλημάτων.

90 λεπτά

/ 100€
Τι σας προσφέρει

Θέλεις ένα galaxy massage που θα βελτιώσει την διάθεσή σου, θα σε κάνει να ταξιδέψεις σε έναν γαλαξία αναζωογόνησης, αποφόρτισης και θα βοηθήσει στη μείωση του στρες σου?

Ένας συνδυασμός τεχνικών για 90 λεπτά είναι αρκετά για να αδειάσει το μυαλό και το σώμα.

Θέλεις να το ζήσεις?
Σε περιμένουμε!!!

45 λεπτά

/ 50€

60 λεπτά

/ 60€
Τι σας προσφέρει

Επιθυμείτε μια υπηρεσία, χωρις την χρήση λαδιού στο σώμα σας;

Το oil soap massage είναι η κατάλληλη θεραπεία .

Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες διότι προσφέρει φυσική ενυδάτωση, περιέχει λάδι ελιάς με βιταμίνες Ε και Α, με αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθά πολύ στις δερματικές παθήσεις. Αφήνει μια βελούδινη επιδερμίδα και αίσθηση ευεξίας λόγω της απομάκρυνσης των τοξινών από το δέρμα.

Μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης, χαλάρωσης και απίστευτης ευεξίας που δεν πρέπει να χάσεις.

Πολιτική ακύρωσης

Για τυχόν ακύρωση του ραντεβού σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον τρεις ώρες πριν.

Η μη έγκαιρη ενημέρωση, σας κάνει υπεύθυνους για την αποπληρωμή του ραντεβού.