Το καλύτερο μασάζ στην Αθήνα
Recent post
Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε μας! 

Τα ενοχλητικά συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το φυσικό μας σώμα

Υπάρχει μια Παγκόσμια Ζωτική Δύναμη Ενέργεια που ζωντανεύει το σώμα μας και εκπορεύεται από όλους και από όλα. Αυτό το ενεργειακό πεδίο επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Όταν βιώνουμε αναστατωτικά ή ενοχλητικά συναισθήματα, μπορεί να προκληθεί μπλοκάρισμα στο ενεργειακό μας πεδίο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αντιμετωπίσετε, να επιλύσετε ή να απελευθερώσετε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα.

Επειδή το Ενεργειακό πεδίο είναι το σχέδιο για το σώμα μας, αυτά τα μπλοκαρίσματα ή τα ενοχλητικά συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το φυσικό μας σώμα. Έχουμε 7 κύρια ενεργειακά κέντρα, που ονομάζονται τσάκρα, στην άμεση περιοχή του φυσικού σώματος. Τα Τσάκρα είναι Ενεργειακές Δίνες, που περιστρέφονται σε σχήμα κύκλου. Κάθε τσάκρα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι σε ευθεία γραμμή κάτω από την περιοχή της σπονδυλικής στήλης, από την κορυφή του κεφαλιού μας μέχρι την άκρη της ουράς μας.

Κάθε μήνα σε αυτό το ενημερωτικό δελτίο, θα παρουσιάσω ένα διαφορετικό ενεργειακό κέντρο τσάκρα. Τσάκρα καρδιάς: Το Τσάκρα της Καρδιάς είναι το 4ο Τσάκρα, που βρίσκεται στην περιοχή του στήθους κοντά στην καρδιά.

Αυτό είναι το κεντρικό τσάκρα, που αντιπροσωπεύει το σημείο όπου τα Ανώτερα Τσάκρα (πιο πνευματική φύση) συναντούν τα Κάτω Τσάκρα (πιο γήινη φύση). Αυτό το τσάκρα επικεντρώνεται στην αγάπη και τη θεραπεία.

Το χρώμα που αντιπροσωπεύει αυτό το τσάκρα είναι το πράσινο. Ο ήχος Μάντρα είναι YAM. Η εστίαση στο χρώμα και η επανάληψη του ήχου μάντρα βοηθά στην ενεργοποίηση, καθαρισμό και ισορροπία αυτού του τσάκρα.

Τα συναισθήματα που μπορεί να βιώσετε όταν αυτό το τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο μπορεί να είναι αγανάκτηση, απογοήτευση, απογοήτευση, θυμός, μίσος, θλίψη, θλίψη, εγωκεντρισμός και μοναξιά. Τα συναισθήματα που θα βοηθήσουν να καθαρίσει και να ισορροπήσει το τσάκρα της καρδιάς είναι η ελπίδα, η εμπιστοσύνη, η συμπόνια, η αγάπη και η χαρά. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου και να λαμβάνετε υπόψη όταν επικεντρώνεστε στη θεραπεία, την κάθαρση και την εξισορρόπηση του τσάκρα της καρδιάς.

blog,μασάζ αθήνα