Το καλύτερο μασάζ στην Αθήνα
Recent post
Έχετε ερωτήσεις?

Μιλήστε μας! 

Στο GALAXY λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για το έθνος και τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι έχουν επηρεαστεί από τις επιπτώσεις του Covid-19 σε κάποιο βαθμό. Η καρδιά μου είναι σε εκείνους που έχουν πληγεί προσωπικά και σε εκείνους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα από αυτήν την πανδημία.

Το μασάζ μπορεί να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η μείωση του στρες και η ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού σας συστήματος είναι ένα σημαντικό όφελος της θεραπείας μασάζ.

Εμείς εδώ στο GALAXY λαμβάνουμε επιπλέον προφυλάξεις για την απολύμανση και την απολύμανση όλων των επιφανειών που συναντάτε.

Η επιφάνεια της ρεσεψιόν είναι απολυμασμένη καθώς και ο χώρος καθιστικού και η επιφάνεια στην οποία τοποθετείτε τα υπάρχοντά σας.

Το τραπέζι μασάζ και η κούνια προσώπου απολυμαίνονται και απολυμαίνονται μετά από κάθε πελάτη.

Υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 30 λεπτών μεταξύ των πελατών για να δοθεί χρόνος στο απολυμαντικό που είναι καταχωρισμένο στο EPA για να απολυμάνει σωστά τις επιφάνειες.

Το δάπεδο καθαρίζεται και απολυμαίνεται μεταξύ των πελατών και τα σεντόνια πλένονται με απορρυπαντικό και λευκαντικό υψηλής ποιότητας.

Τόσο ο πελάτης όσο και ο θεραπευτής πρέπει να φορούν μάσκα. Πλένω καλά και απολυμαίνω τα χέρια μου μέχρι τους αγκώνες μου μετά από κάθε πελάτη. Η θεραπεία μασάζ και η εργασία σώματος δεν συνιστώνται εάν δεν αισθάνεστε καλά εάν είχατε πονόλαιμο, ξηρό βήχα ή θερμοκρασία άνω των 100 βαθμών.

Διαφορετικά, η θεραπεία μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας σας.

blog,μασάζ αθήνα